Neler Yaparız?

20 Mayıs 2019 Pazartesi

Ankara Logo Tasarımı

Ankara Logo Tasarımı

Ankara Logo Tasarımı firmaları rekabetin her geçen gün artış göstermeye başlaması ile beraber artık ankara içerisinde yer almakta oldukları sektör fark etmeden kendilerini ön plana çıkartmayı hedefliyorlar. Çünkü aksi durumda yapmakta olan çalışmalar ne kadar kaliteli olursa olsun fark etmez asla hedef kitlelerine tam anlamıyla ulaşamazlar. Şimdilerde ise bunu bilen firmaların büyük bir kısmı yapmakta oldukları çalışmaları çok daha geniş bir hedef kitleye ulaştırmak adına deneyimli Ankara logo tasarımı ve Ankara Kurumsal Kimlik Tasarımı yapan kişiler ile iletişime geçmelidir. Fakat bu aşamada önemli olan şeylerden biri de logo tasarımı konusunda gerekli bilgilere sahip olmaktır. Edinilecek bilgiler ile beraber de gerçekleştirilecek olan logo tasarımı konusunda isteklerin net olarak belirlenmesi sağlanır.

Ankara Logo Tasarımı Firmaları

Birçok kişinin de bildiği üzere ilk izlenim her zaman önemlidir. Çünkü insanlar firmaları ilk olarak gördükleri zaman elde edecekleri izlenimler sayesinde firmalara karşı bakış açıları gözle görülür şekilde değişecektir. Ankara logo tasarımı istenildiği şekilden yapıldığı takdirde ise oldukça kısa bir süre içerisinde firma ile alakalı hedef kitlede gözle görülür bir değişim kendini gösterecektir. Başarılı bir şekilde yapılacak logo tasarımı ile beraber insanlar firma konusunda birçok bilgiye erişir. Çünkü logo tasarımı sonucunda firmanın yapmış olduğu iş, içerisinde yer aldığı faaliyet alanı, hizmet ya da ürün kalitesi konusunda gerekli olan bilgilendirmeler karşı tarafa yapılır. Ve bu durum da hedef kitle için oldukça önemlidir.

Ankara Logo Tasarımı Çalışmaları

Düşünülenin aksine Ankara logo tasarımı çalışmaları esnasında bilgilendirmeler direkt olarak değil; ikonlar, kavramlar kullanılır. Böylece firmaların karşı tarafa sunmak istedikleri çok fazla ön plana çıkartılarak değil de hissettirilerek yapılır. Her ne kadar günümüzde logo tasarımı yapmakta olan isimlerin sayısı fazla olsa da bu isimlerin tamamı ne yazık ki istekleri yerine getirme konusunda sorunlar yaşıyor. Böyle olunca da işletmeler tasarlanılan logoları kullanım konusunda istedikleri sonuçları elde edemiyorlar. Başarılı bir logo tasarımı için müşteri ile yapılacak olan görüşmeler son derece önemlidir. Gerçekleştirilecek görüşme esnasında logo tasarımı ile ilgili müşterinin istekleri net olarak alındığı takdirde, sonuç tam anlamıyla istendiği gibi olur.

Ankara Logo Tasarımı Firması

Başta kullanılacak renk olmak üzere ikonik kullanımlar, tipografik kullanımlar gibi birçok farklı detay, müşteriden gelecek olan bilgilere bağlı olacaktır. Ankara logo tasarımı esnasında müşteriden alınan bilgiler ile yaratıcılığın birleştirilmesi sonrasında etkili tasarımların ortaya çıkması sağlanır. Alanında deneyimli tasarımcılar, alacakları bilgileri en iyi şekilde harmanlamalıdır. Örneğin çok lüks bir markaya ait logo tasarımı yapılacaksa, bunun için kullanılacak yazı fontu, rengi, arka plan gibi detayların karşı tarafa bu havayı vermesi önemlidir. Aksi halde hedef kitle onlara sunulan logo ile firmanın yaptıklarını kafalarında birleştiremezler. Böyle olunca da isteklerini yerine getirecek başka firma arayışına girerler. Tüm bu olumsuzlukları engellemek ise deneyimli tasarımcılar ile mümkün olur.

333 Kimdir?

“333” evrensel bir gülümseme hareketidir. İşte biz de şirketimize isim seçerken saatlerce geçen toplantılarda, “Biz işlerimizle insanları memnun etmeliyiz” felsefemizin sonucu hep bir ağızdan 333 dedik ve bu ismi seçtik.
Müşterinin en sevmediği sözün “işiniz henüz yetişmedi” cümlesidir. Bunu çok iyi biliyoruz. O yüzden geçmişte bizim de yaşadığımız “kötü esnaf, sözünde durmayan kuruluş” deneyimleriyle 333 olarak müşterimize verdiğimiz söze mutlaka uymak olarak yola çıktık.
“Kaliteli işin” en güzel reklam olduğunu bir reklam ajansı olarak çok iyi biliyoruz. Siz güzel işler yaparsanız müşteriniz zaten kendisinden oluşur. Bu yol haritasıyla çıktığımız “müşterisine gülümseme sunma” gayretimiz bugün portföymüzdeki başarılı işler ve geri dönüşlerle taçlanmaya devam ediyor.
“İşinizi siz değil biz dert edinelim”
Biliriz ki her müşterimiz birbirinden farklı ve kendi içinde değerlidir. Bizler mutlu müşterilerimizden aldığımız değerler ışığında, istekleriniz doğrultusunda sözümüzde durma çizgisinin dışına çıkmadan, uygun zaman diliminde, tüm imkanlarımızla isteklerinize, çözüm üretiyoruz.
Ankara Reklam ajansı olarak; grafik tasarım ve uygulama, fotoğraf çekimi, açık hava reklam uygulamaları, yazılım, web sitesi tasarımı, sosyal medya yönetimi, matbaa ve prodüksiyon hizmetlerini bir arada vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder