Neler Yaparız?

28 Mayıs 2019 Salı

Logo Tasarımı

Logo Tasarımı

333 Reklam olarak Ankara Logo Tasarımı Firmaları kategorisinde firma uzmanlarımız tarafından, sizlere en kaliteli ve profesyonel şekilde hizmetler veriyoruz. İsimlerin her insanı yansıtmasının bir benzerini firmalar için logolarında görmek mümkündür. Öyle ki birçok firma isim olarak tam anlamıyla tanınmasalar dahi logoları insanların akıllarında yer etmektedir. Ayrıca artık farklı sektörlerde yer alan firmaların aralarındaki rekabet artmaya başladıkça en iyi sonuçların elde edilmesi adına farklı çalışmalar yapılmak istenir hale geldi. Logo tasarım da yine bu aşamada firmaların büyük bir kısmının en fazla üzerinde durduğu konulardan biri. Başarılı bir şekilde tasarlanacak olan logolar sayesinde firmaların tanıtım işlemleri ile alakalı daha öncesinde olmadığı kadar etkili bir hale gelmiş oldu. Logo tasarımının önemli hale geldiği ilk dönemlerde bu alanda çalışma yapan isimlerin sayısı son derece azdı.

Ankarada Logo Tasarımını Yapan Firmalar

Böyle olunca da gerçekleştirilen logo tasarımı çoğu zaman istenilen sonuçların ortaya çıkmasını da engelliyordu. Fakat şimdilerde bu konunun öneminin artış göstermeye başlaması ile beraber artık logo tasarımı ile alakalı farklı çalışmalar yapılmaya başlamış oldu. Var olan bu çalışmalar sayesinde de firmalar hangi sektörün içerisinde yer alıyor olurlarsa olsunlar fark etmez kendi isteklerini ve firmalarına ait bilgileri, özellikleri ön plana çıkartacak tarzdaki logoların tasarlanmasını sağlıyorlar. Şimdilerde söz konusu kurumsal kimlik çalışmaları olduğu zaman insanların akıllarına öncelikli olarak gelen şeylerin başında logolar geliyor. Klasik tarzdaki logolar her ne kadar kimi firmalar tarafından tercih ediliyor olsa da artık doğru logo tasarımları ile istenilen sonuçları elde etmek hiç olmadığı kadar kolay.

Logo Tasarımları 

Ünlü markaların logo tasarımı ile alakalı dikkat ettikleri şeylerin başında, okunulurluğu kolay olup mümkün olan en sade tasarım ve az rengin olduğu tasarımların yapılması gelmektedir. İçerisinde yer alınan piyasanın genelinde istenilen ağırlığın oluşturulması ve kendinden başarılı şekilde bahsedilmesi adına çalışmalar yapmak isteyen firmalar artık logo tasarımını yaptırmak adına konusunda deneyimli olan kişiler ile çalışmayı tercih ediyorlar. Birçok kişinin düşündüğünün aksine akılda kalıcı olan logolar çok uzun zamanlar boyunca kullanılmaktadır. Firmalar eski dönemlerden itibaren kullanmakta oldukları logoları değiştirmeyerek bunları kullanmaya devam ederek insanların alışkanlıkları içerisinde yer aldıklarını da ortaya koymış oluyorlar.

Ankara Logo Tasarım Firması

Bunun aksine devamlı bir şekilde yapılacak olan logo tasarımı ile beraber kuruma ait maliyetin ciddi anlamda arttığı da görülmektedir. İyi bir şekilde logo tasarımının yapılabilmesi adına mutlaka deneyimli isimler ile görüşmeler yapılması gerekir. Bu isimler firmaların isteklerini ve marka değerlerini mümkün olan en iyi seviyelere çıkartmak adına gerekli olan tüm çalışmaları yerine getirecektir. Logo tasarımları esnasında dikkat edilecek en önemli detaylardan biri renk ve yazı fontu seçimi olmalıdır. Çok fazla göz yormayan ancak dikkatleri başarılı bir şekilde üzerine çekmeyi başaracak olan yazı ve fontlar ile artık sıra logonun desen çalışmalarına gelecektir. Sade ve anlaşılır desenlerin kullanılmakta olduğu logo tasarımları ile beraber artık firmalar istemiş oldukları tanıtım çalışmalarını eksiksiz olarak yapacaklardır.

333 Kimdir?

“333” evrensel bir gülümseme hareketidir. İşte biz de şirketimize isim seçerken saatlerce geçen toplantılarda, “Biz işlerimizle insanları memnun etmeliyiz” felsefemizin sonucu hep bir ağızdan 333 dedik ve bu ismi seçtik.
Müşterinin en sevmediği sözün “işiniz henüz yetişmedi” cümlesidir. Bunu çok iyi biliyoruz. O yüzden geçmişte bizim de yaşadığımız “kötü esnaf, sözünde durmayan kuruluş” deneyimleriyle 333 olarak müşterimize verdiğimiz söze mutlaka uymak olarak yola çıktık.
“Kaliteli işin” en güzel reklam olduğunu bir reklam ajansı olarak çok iyi biliyoruz. Siz güzel işler yaparsanız müşteriniz zaten kendisinden oluşur. Bu yol haritasıyla çıktığımız “müşterisine gülümseme sunma” gayretimiz bugün portföymüzdeki başarılı işler ve geri dönüşlerle taçlanmaya devam ediyor.
“İşinizi siz değil biz dert edinelim”
Biliriz ki her müşterimiz birbirinden farklı ve kendi içinde değerlidir. Bizler mutlu müşterilerimizden aldığımız değerler ışığında, istekleriniz doğrultusunda sözümüzde durma çizgisinin dışına çıkmadan, uygun zaman diliminde, tüm imkanlarımızla isteklerinize, çözüm üretiyoruz.
Ankara Reklam ajansı olarak; grafik tasarım ve uygulama, fotoğraf çekimi, açık hava reklam uygulamaları, yazılım, web sitesi tasarımı, sosyal medya yönetimi, matbaa ve prodüksiyon hizmetlerini bir arada vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder